Ryby i owoce morza - Kintrup Martin

Ryby i owoce morza

4.00 Oceń książkę!

Autor: Kintrup Martin

Wydawnictwo: MUZA
ISBN: 9788374952637
EAN: 9788374952637
Format: 200 x 165 x 0
Oprawa: Twarda
Stron: 128
Data wydania: 2007
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
22.47
książka
31.90zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Ryba tylko w piątki? Dzięki tym przepisom ryby z pewnością pojawią się w jadłospisach znacznie częściej - duszone, smażone, w sushi, w postaci klasycznej sałatki śledziowej czy jako egzotyczny mintaj w cieście miodowym. W naszej książce zamieściliśmy przepisy na każdą okazję. Pomogą one Państwu oczarować gości halibutem na piance z martini albo wyrafinowaną solą z czosnkiem niedźwiedzim. A paluszki rybne czy bułeczki z matiasem z pewnością zasmakują także Waszym milusińskim. Rozmaitość: 100 przepisów z całego świata, od potraw klasycznych po wyrafinowane.
Ryby dla wszystkich! Najbardziej lubiane ryby na drugie śniadanie, na drobną przekąskę, w zupach, zapiekankach lub na uroczyste okazje. Rozkosz dla podniebienia na każdą kieszeń, dla początkujących i zaawansowanych. Dobre rady dotyczące zakupów i przyrządzania, obróbki produktów świeżych i mrożonych, przepisy błyskawiczne dla bardzo głodnych, pomysły na ciekawe dodatki i zamienniki składników.

Książka "Ryby i owoce morza"
Kintrup Martin