Ryby i owoce morza. W kuchni - Franca Feslikenian

Ryby i owoce morza. W kuchni

4.00 Oceń książkę!

Autor: Franca Feslikenian

Wydawnictwo: Firma księgarska JK Olesiejuk
ISBN: 9788378447801
EAN:
Format: 190 x 235
Oprawa: miękka
Stron: 64
Data wydania: 2012-06-01
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
4.49
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Porady dotyczące potraw z ryb i owoców morza: makarony, risotta, zupy, ryby smażone, grillowane...
Sukces kulinarny zapewniony!

Seria książek kulinarnych "W kuchni" to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych, jak kuchnia włoska, indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów, jak jajka, wołowina, drób, ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw, a więc na dania z piekarnika, ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych, nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani.

Książka "Ryby i owoce morza. W kuchni"
Franca Feslikenian