Pytania i testy przygotowujące do egzaminu zawodowego z zakresu technologii gastronomicznej. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna - Cezary Skalski; Elżbieta Paśnicka

Pytania i testy przygotowujące do egzaminu zawodowego z zakresu technologii gastronomicznej. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Cezary Skalski; Elżbieta Paśnicka

Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375443493
EAN:
Format: 165 x 235
Oprawa: miękka
Stron: 320
Data wydania: 2012-04-10
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
38.49
podręcznik
44.97zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
Zbiór pytań i testów przygotowujących do egzaminu zawodowego z zakresu technologii gastronomicznej to pozycja przeznaczona dla uczniów techników uzupełniających i szkół policealnych o profilu gastronomicznym przygotowujących się do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego.

Podręcznik "Pytania i testy przygotowujące do egzaminu zawodowego z zakresu technologii gastronomicznej. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna"
Cezary Skalski; Elżbieta Paśnicka