Przysmaki ze śledzi we współczesnej kuchni - Praca zbiorowa

Przysmaki ze śledzi we współczesnej kuchni

4.00 Oceń książkę!

Autor: Praca zbiorowa

Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377070734
EAN: 9788377070734
Format: 200 x 140 x 10
Oprawa: Twarda
Stron: 108
Data wydania: 2011
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
9.00
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Śledzie w dawnej kuchni polskiej były najpopularniejszymi rybami morskimi. Nie tylko przyrządzano je w dni postne, ale także podawano w formie przystawek na przyjęciach.
W niniejszej publikacji zebraliśmy receptury na przekąski i dania obiadowe ze śledzi świeżych, solonych oraz marynowanych.
Znajdziesz tu tatara ze śledzia, rolmopsy, sałatkę śledziową ze śliwkami, smażone śledzie faszerowanie i wiele innych specjałów.

Książka "Przysmaki ze śledzi we współczesnej kuchni"
Praca zbiorowa