Przysmaki drożdżowe we współczesnej kuchni - Praca zbiorowa

Przysmaki drożdżowe we współczesnej kuchni

4.00 Oceń książkę!

Autor: Praca zbiorowa

Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377071083
EAN: 9788377071083
Format: 205 x 140 x 14
Oprawa: Twarda
Stron: 140
Data wydania: 2012
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
9.00
książka
9.99zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Znajdziesz tu przepisy na chleby (np. z otrębami, miodowy czy kukurydziany) oraz bułki na drożdżach (np. grahamki, kajzerki czy bagietkę) ? zdecydowanie smaczniejsze niż pieczywo ze sklepu.
Ponadto przedstawiamy receptury na kuszące słodkie wypieki ? babki i placki drożdżowe, chałki, drożdżówki, pączki oraz jagodzianki.

Oprócz pieczywa polecamy drożdżowe kluski, pierogi i racuchy, które mogą stanowić samodzielne danie obiadowe bądź przystawkę. Przekonaj się, jakie są pyszne!

Książka "Przysmaki drożdżowe we współczesnej kuchni"
Praca zbiorowa