Przetwory - Lisa Atwood; Rick Field; Rebecca Courchesne

Przetwory

4.00 Oceń książkę!

Autor: Lisa Atwood; Rick Field; Rebecca Courchesne

Wydawnictwo: Buchmann
ISBN: 9788378818632
EAN:
Format: 210 x 255
Oprawa: miękka
Stron: 240
Data wydania: 2013-07-03
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
12.99
książka
47.47zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h

W tej książce zgromadziliśmy niektóre z naszych ulubionych przepisów na dżemy, galaretki, marmolady,

marynaty, czatneje, sosy i wiele innych przetworów, a także mnóstwo porad, jak je wykorzystywać.

Znajdziesz tu wszystko: od dżemu z jagód do sosu z cukinii, od konfitur z fig po marynowane szparagi

i dodatkowo wiele kombinacji, które staną się podstawą twojej spiżarni. Ponieważ mamy wiele lat

wspólnych doświadczeń, a nawet zdobyliśmy różne nagrody w konkursach kulinarnych, dzielimy się

naszą wiedzą, dając rady i przydatne wskazówki. Gdy zaczniesz myśleć o robieniu przetworów,

odkryjesz, że możliwości w tym zakresie są niemalże nieograniczone. Mamy nadzieję, że korzystając

z tego przewodnika, zaczniesz znajdować przyjemność w robieniu przetworów w takim stopniu,

w jakim my ją znajdujemy.

Książka "Przetwory"
Lisa Atwood; Rick Field; Rebecca Courchesne