Przetwory, marynaty, dżemy. Kuchnia polska na wszystkie okazje - Izabela Jesołowska

Przetwory, marynaty, dżemy. Kuchnia polska na wszystkie okazje

4.00 Oceń książkę!

Autor: Izabela Jesołowska

Wydawnictwo: Zielona Sowa
ISBN: 9788378959205
EAN:
Format: 218 x 235
Oprawa: miękka
Stron: 60
Data wydania: 2014-05-26
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
5.99
książka
8.97zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Seria 12 książek zawierających najlepsze przepisy kuchni polskiej pogrupowane tematycznie. Przepisy tradycyjne i współczesne. Pięknie aranżowane fotografie potraw. Przetwory, marynaty, dżemy - Przetwory to letnie i jesienne skarby, których smak i aromat docenia się zwłaszcza zimą. Na czołowym miejscu wśród przetworów w tradycyjnej domowej spiżarni znajdują się dżemy, konfitury i marmolady, a także marynaty wytwarzane zarówno z owoców, jak i warzyw: gruszek, śliwek, ogórków, dyni czy grzybów.

Książka "Przetwory, marynaty, dżemy. Kuchnia polska na wszystkie okazje"
Izabela Jesołowska