PRZECHOWYWANIE I KONSERWOWANIE ŻYWNOŚCI - GABRIELE LEHARI

PRZECHOWYWANIE I KONSERWOWANIE ŻYWNOŚCI

4.00 Oceń książkę!

Autor: GABRIELE LEHARI

Wydawnictwo: Multico
ISBN: 8370734367
EAN: 9788370734367
Format: 19,0 x 13,0 x 0,0
Oprawa: broszurowa
Stron: 126
Data wydania: 2006
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
18.97
książka
19.99zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Poradnik przeznaczony dla tych którzy przez cały rok chcą korzystać ze zbiorów pochodzących z własnego ogrodu lub nie mają ochoty na spożywanie sztucznie konserwowanej żywności oferowanej powszechnie w sklepach, również dla myśliwych i wędkarzy chcących przechować swoją zdobycz do spożycia na póżniej.


Praktyczne porady o metodach konserwowania i przechowywania mięsa, ryb, owoców, warzyw, nabiału.
Orginalne pomysły na potrawy z samodzielnie zakonserwowanych produktów.

Książka "PRZECHOWYWANIE I KONSERWOWANIE ŻYWNOŚCI"
GABRIELE LEHARI