Pracownia organizacji żywienia Kwalifikacja T.15 Praktyczna nauka zawodu - Duda Joanna, Krzywda Sebastian

Pracownia organizacji żywienia Kwalifikacja T.15 Praktyczna nauka zawodu

4.00 Oceń książkę!

Autor: Duda Joanna, Krzywda Sebastian

Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302149764
EAN: 9788302149764
Format: 290 x 205 x 10
Oprawa: Miękka
Stron: ...
Data wydania: 2019
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
57.47
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej i drugiej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia. Organizowanie produkcji gastronomicznej).

Każdy rozdział publikacji zawiera krótki wstęp teoretyczny oraz karty pracy z zadaniami. Różnorodne ćwiczenia ułatwią nauczycielowi prowadzenie zajęć w szkolnej pracowni, a uczniowi pozwolą wyszlifować potrzebne umiejętności. Zadania skonstruowane są tak, by wyrobić nawyk myślenia i starannego wykonywania poleceń. Publikacja zachęca ucznia do wnikliwej i uczciwej oceny własnych umiejętności. Może także stanowić cenny materiał ćwiczeniowy i powtórzeniowy dla osób przystępujących eksternistycznie do egzaminu zawodowego.

Książka "Pracownia organizacji żywienia Kwalifikacja T.15 Praktyczna nauka zawodu"
Duda Joanna, Krzywda Sebastian