Potrawy z jajek - Barbara Jakimowicz-Klein

Potrawy z jajek

4.00 Oceń książkę!

Autor: Barbara Jakimowicz-Klein

Wydawnictwo: Astrum
ISBN: 8372771928
EAN:
Format: 130 x 200
Oprawa: miękka
Stron: 136
Data wydania: 2005-08-01
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
11.99
książka
13.97zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
(Wyd. 1) Zamieszczone przepisy pomogą każdemu amatorowi kuchni umiejętnie i nad podziw szybko ugotować pożywną zupę, sporządzić wyszukany deser czy upiec smaczną zapiekankę, używając jako składnika podstawowego jajka. Barbara Jakimowicz--Klein, autorka tekstu, odsłania przed czytelnikiem tajniki sztuki kulinarnej. Doradza, jak - zgodnie z zaleceniami Diety Funkcjonalnej Lecha Tkaczyka - uatrakcyjnić każdy obiad i czego dodać do potraw, aby zyskały one ciekawy i głęboki smak. Ponadto przekonuje do kreatywnego gotowania, umożliwiającego nowe spojrzenie na tradycyjną polską kuchnię. Jeśli więc chcesz zabłysnąć wśród znajomych jako świetna gospodyni, twórczyni najlepszych wielkanocnych przysmaków - sięgnij do tej książki. Naprawdę warto! I

Książka "Potrawy z jajek"
Barbara Jakimowicz-Klein