Podstawy rachunkowości ZSZ Podręcznik Kucharz małej gastronomii -

Podstawy rachunkowości ZSZ Podręcznik Kucharz małej gastronomii

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: ...

Wydawnictwo: ...
ISBN: 9788374490986
EAN: 9788374490986
Format: 0
Oprawa: miękka
Stron: 178
Data wydania: 2010-08-27
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
16.50
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
Podręcznik dla uczniów zdobywających zawód kucharz małej gastronomii. Obejmuje wszystkie hasła programu nauczania przedmiotu "Podstawy rachunkowości gastronomicznej". Zgodny z podstawą programową i programem nauczania 512 [05]/SZ/MENiS/2002.05.08 zatwierdzonym przez MEN. Podręcznik został zgłoszony do MEN w celu uzyskania wpisu do wykazu podręczników przeznaczonych do kształcenia w zawodach. Zawiera: 22 rysunki 10 tabel 62 przykłady 19 wzorów 242 ćwiczenia

Podręcznik "Podstawy rachunkowości ZSZ Podręcznik Kucharz małej gastronomii"