Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gast - Kmiołek-Gizara Anna

Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gast

4.00 Oceń książkę!

Autor: Kmiołek-Gizara Anna

Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302167812
EAN: 9788302167812
Format: 240 x 170 x 5
Oprawa: Miękka
Stron: 168
Data wydania: 2017
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
51.97
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Podręcznik omawia zagadnienia zawarte w PKZ(T.c), czyli treści i umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodach: kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja krótko podsumowuje również informacje, które zostały opisane w opracowaniach dotyczących kwalifikacji T.6 i T.15, koncentruje się natomiast na kompetencjach ujętych przede wszystkim w efektach PKZ, takich jak racjonalna gospodarka surowcami i odpadami, rozpoznawanie instalacji i urządzeń w zakładach gastronomicznych, postępowanie zgodnie z instrukcjami obsługi. Podręcznik prezentuje przykładową dokumentację systemu HACCP stosowaną w zakładach gastronomicznych.

Książka "Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gast"
Kmiołek-Gizara Anna