Pieczarki i grzyby leśne we współczesnej kuchni - Praca zbiorowa

Pieczarki i grzyby leśne we współczesnej kuchni

4.00 Oceń książkę!

Autor: Praca zbiorowa

Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377070628
EAN: 9788377070628
Format: 205 x 145 x 13
Oprawa: Twarda
Stron: 140
Data wydania: 2011
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
24.50
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Prezentujemy pomysły na wykorzystanie zarówno hodowlanych pieczarek oraz boczniaków, jak i rozmaitych grzybów leśnych.
Proponujemy przepisy na smakowite potrawy z grzybów świeżych i suszonych ? sałatki, ciepłe przekąski, zupy, sosy, a także dania główne. Znajdziesz tu receptury m.in. na sałatkę pieczarkową z orzechami, śledzie z borowikami i kaczkę duszoną z grzybami.

Ponadto podajemy przepisy na wyborne przetwory grzybowe, które na pewno dodadzą smaku przyrządzanym posiłkom.

Książka "Pieczarki i grzyby leśne we współczesnej kuchni"
Praca zbiorowa