Obsługa konsumenta. Podręcznik. Część 1. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna - Ryszard Jargoń

Obsługa konsumenta. Podręcznik. Część 1. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń książkę!

Autor: Ryszard Jargoń

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302078446
EAN:
Format: 145x205
Oprawa: miękka
Stron: 260
Data wydania: 2008-03-31
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
35.99
książka
46.47zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h

Książka jest przeznaczona dla ucznioacute;w szkoacute;ł gastronomicznych i hotelarskich, kształcących w zawodach: kelner i kelner bufetowy, kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego. Podano w niej podstawowe wiadomości na temat zakładoacute;w gastronomicznych - ich rodzajoacute;w, funkcjonowania, wyposażenia, zakresu świadczonych usług, rodzajoacute;w stanowisk oraz systemoacute;w obsługi.

Omoacute;wiono także sposoby wykonywania czynności porządkowych w zakładzie. Wyjaśniono rolę bufetu w zakładziegastronomicznym oraz techniki kelnerskie stosowane przy podawaniu roacute;żnego rodzaju dań (przekąsek, zup, dań zasadniczych i deseroacute;w oraz śniadań).

Książka "Obsługa konsumenta. Podręcznik. Część 1. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna"
Ryszard Jargoń