Obsługa klientów w gastronomii. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Kwalifikacja T.15.3. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna - Danuta Ławniczak; Renata Szajna

Obsługa klientów w gastronomii. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Kwalifikacja T.15.3. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Danuta Ławniczak; Renata Szajna

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302150418
EAN:
Format: 205 x 285
Oprawa: miękka
Stron: 408
Data wydania: 2015-06-18
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
36.99
podręcznik
51.97zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h

Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi gastronomiczne, ktoacute;rych zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych).

Ćwiczenia dotyczą takich zagadnień, jak: działalność zakładoacute;w gastronomicznych, marketing i planowanie usług gastronomicznych, promowanie usług gastronomicznych, koszty usług gastronomicznych, wyposażenie do obsługi gości, przygotowanie pracownikoacute;w i sali do obsługi gości, podejmowanie gości w restauracji, metody obsługi gości, planowanie i organizowanie przyjęć okolicznościowych - przyjęć stojących i bufetowych, zasiadanych, mieszanych i bufetoacute;w zasiadanych, planowanie i organizacja szkoleń, konferencje oraz imprezy cateringowe, planowanie i organizacja przyjęć dyplomatycznych, zasady BHP w zakładzie gastronomicznym.

Podręcznik "Obsługa klientów w gastronomii. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Kwalifikacja T.15.3. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna"
Danuta Ławniczak; Renata Szajna