Obsługa gości konsumentów 2 podręcznik do nauki zawodu kelner oraz zawodu technik organizacji usług - Szajna Renata, Ławniczak Danuta, Ziaja Alina

Obsługa gości konsumentów 2 podręcznik do nauki zawodu kelner oraz zawodu technik organizacji usług

4.00 Oceń książkę!

Autor: Szajna Renata, Ławniczak Danuta, Ziaja Alina

Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375440041
EAN: 9788375440041
Format: 250 x 189 x 11
Oprawa: Miękka
Stron: 194
Data wydania: 2009
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
42.50
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Część druga zawiera wiedzę z zakresu:
- organizacji obsługi gości w pokojach hotelowych
- technik podawania potraw kuchni różnych narodów
- serwisu specjalnego oraz przygotowania nakryć specjalnych
- planowania i organizacji przyjęć okolicznościowych
- systemów rozliczeń kelnerskich
- elementów protokołu dyplomatycznego
- rozwiązywania sytuacji problemowych w pracy
- organizacji baru i pracy barmana

Książka "Obsługa gości konsumentów 2 podręcznik do nauki zawodu kelner oraz zawodu technik organizacji usług"
Szajna Renata, Ławniczak Danuta, Ziaja Alina