Moje sekrety kulinarne, czyli jak robić, żeby się nie narobić - Bożena Dykiel

Moje sekrety kulinarne, czyli jak robić, żeby się nie narobić

4.00 Oceń książkę!

Autor: Bożena Dykiel

Wydawnictwo: Publicat
ISBN: 8324507523
EAN:
Format: 160 x 240
Oprawa: twarda
Stron: 128
Data wydania: 2005-09-01
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
35.49
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Bożena Dykiel - znakomita aktorka i... doskonała Pani Domu, poleca sprawdzone przez siebie przepisy kuchni polskiej na każdą okazję: święta, przyjęcia rodzinne, codzienne obiady, śniadania i kolacje, pikniki i wszystkie te sytuacje, które wymagają podania smacznych, łatwych i zawsze udających się potraw. Pełen humoru poradnik kulinarny i domowy, przeplatany osobistymi radami #8222;jak prowadzić dom" i wspomnieniami autorki oraz fotografiami z jej rodzinnego albumu. Skorzystają z niego zarówno świeżo upieczone mężatki, młode matki, jak i gospodynie domowe, babcie, teściowe - czyli te wszystkie osoby, którym bliska jest dbałość o rodzinę i przyjaciół podczas wspólnych spotkań przy stole.

Książka "Moje sekrety kulinarne, czyli jak robić, żeby się nie narobić"
Bożena Dykiel