Mięso na różne sposoby -

Mięso na różne sposoby

4.00 Oceń książkę!

Autor: ...

Wydawnictwo: Prószyński Media
ISBN: 9788376486024
EAN: 9788376486024
Format: 235 x 165 x 11
Oprawa: Miękka
Stron: 176
Data wydania: 2009
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
9.97
książka
11.99zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Planując posiłek, zarówno codzienny, jak i bardziej uroczysty, często zastanawiamy się, jakie mięso wybrać i jak je przyrządzić. Aby ułatwić Państwu decyzję, proponujemy przepisy na różne mięsa przygotowywane na wiele sposobów.
Oprócz przepisów na mięsa, które wykorzystujemy tradycyjnie, takie jak wołowina, wieprzowina i cielęcina, podajemy przepisy na mniej u nas popularne, chociaż równie bogate w wartości odżywcze i smakowe - jagnięcinę i baraninę.

Można je przyrządzać na gorąco i na zimno, piec, smażyć, dusić i gotować. Są tu przepisy z naszej polskiej kuchni, ale również z kuchni innych narodów. W sumie ponad 160 przepisów zebranych w sześciu działach. Każdy znajdzie coś dla siebie.

Książka "Mięso na różne sposoby"