Mięsa w ziołach. Sprawdzone przepisy - praca zbiorowa

Mięsa w ziołach. Sprawdzone przepisy

4.00 Oceń książkę!

Autor: praca zbiorowa

Wydawnictwo: Firma księgarska JK Olesiejuk
ISBN: 9788327404367
EAN:
Format: 170 x 220
Oprawa: twarda
Stron: 112
Data wydania: 2013-03-01
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
9.49
książka
15.00zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Prezentujemy przepisy na kotlety, pieczenie i rolady, którym wyjątkowy smak nadają zioła oraz przyprawy - zarówno te popularne, np. majeranek, tymianek czy rozmaryn, jak i te rzadziej używane, np. estragon, szałwia czy mięta.

Dowiesz się, jak przyrządzić m.in.: pieczeń wołową w marynacie rozmarynowej, schab parzony w ziołach, cielęcinę w sosie estragonowym, befsztyki z zielonym pieprzem i anyżowe żeberka.

Przedstawiamy proste propozycje odpowiednie na codzienny obiad, a także wyszukane pomysły, idealne na uroczyste spotkania.

Książka "Mięsa w ziołach. Sprawdzone przepisy"
praca zbiorowa