Mięsa na zimno - Praca zbiorowa

Mięsa na zimno

3.60 Oceń książkę!

Autor: Praca zbiorowa

Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377071069
EAN: 9788377071069
Format: 220 x 170 x 10
Oprawa: Twarda
Stron: 112
Data wydania: 2012
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
25.50
książka
29.90zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Prezentujemy przepisy na tatary, carpaccio, mięsa w galarecie i sałatki z ich dodatkiem. Ponadto przedstawiamy receptury na domowe wędliny ? mięsa pieczone i parzone, wątrobianki oraz całą gamę pasztetów.
Z niniejszej książki dowiesz się, jak przyrządzić m.in. na befsztyki tatarskie z anchois, cielęcinę w galarecie, sałatkę gyros, roladę z boczku, polędwiczki wieprzowe w cieście francuskim, schab faszerowany jajecznicą, pasztet z wątróbki drobiowej i mus z piersi indyka.

Proponujemy specjały tańsze i droższe ? dania odpowiednie na zwyczajną kolację oraz efektowne przekąski, które możesz podać na eleganckim przyjęciu.

Książka "Mięsa na zimno"
Praca zbiorowa