Mięsa duszone i gotowane - Magdalena Drukort (red.)

Mięsa duszone i gotowane

4.00 Oceń książkę!

Autor: Magdalena Drukort (red.)

Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377070949
EAN: 9788377070949
Format: 220 x 170 x 11
Oprawa: Twarda
Stron: 128
Data wydania: 2012
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
9.00
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Proponujemy przepisy na dania duszone i gotowane z różnych rodzajów mięsa - drobiu, wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, a nawet królika, jagnięciny oraz dziczyzny.

Dowiesz się, jak przyrządzić potrawkę z kury z rodzynkami, udka kurczaka z włoską kapustą, krokiety cielęce ze szpinakiem, szynkę duszoną w sosie koperkowym, roladę wołową z kaszą.

Przedstawiamy zarówno proste i szybkie propozycje odpowiednie na codzienny posiłek, jak i wykwintne pomysły idealne na specjalną okazję.

Książka "Mięsa duszone i gotowane"
Magdalena Drukort (red.)