Makrobiotyka w polskiej kuchni - Stanisława Olko

Makrobiotyka w polskiej kuchni

4.00 Oceń książkę!

Autor: Stanisława Olko

Wydawnictwo: Książka i Wiedza
ISBN: 9788305135931
EAN:
Format: 145 x 205
Oprawa: miękka
Stron: 214
Data wydania: 2011-06-01
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
18.49
książka
21.50zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Książka przeznaczona jest dla tych, którzy dotychczas z makrobiotyką się nie zetknęli i chcą się dowiedzieć, czym jest naturalny, czyli makrobiotyczny sposób odżywiania. Autorka opiera przepisy wyłącznie na polskich produktach spożywczych. Wykazuje, że kuchnia makrobiotyczna jest nie tylko zdrowsza, ale i tańsza od tradycyjnej. Znajdziemy tu przepisy na potrawy, które mogą zastąpić mięso, dowiemy się, jak sporządzać sosy bez tłuszczu, smaczne i słodkie ciasta bez cukru oraz rozmaite dania z rodzimych warzyw na sposób jarski.

Książka "Makrobiotyka w polskiej kuchni"
Stanisława Olko