Kuchnia turecka - praca zbiorowa

Kuchnia turecka

4.00 Oceń książkę!

Autor: praca zbiorowa

Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788377700242
EAN: 9788377700242
Format: 140 x 140 x 0
Oprawa: oprawa broszurowa
Stron: 240
Data wydania: 2011
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
13.50
książka
15.00zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Turcja ze względu na swoją historię i geograficzne położenie stała się intrygującą mieszanką różnych wpływów. Z jednej strony graniczy z kilkoma krajami Bliskiego Wschodu, stąd w jej kulinarnym repertuarze znalazły się tradycyjne dania arabskie lub ich odmiany. Z drugiej należy do kręgów krajów śródziemnomorskich, w związku z czym można znaleźć w jej kuchni pewne elementy prostej, zdrowej diety.
Poradnik kulinarny „Kuchnia turecka” to:
- ponad 100 wspaniałych przepisów,
- krótkie wstępy z przydatnymi wskazówkami,
- proste opisy gwarantujące doskonały rezultat,
- inspirujące zdjęcia pobudzające apetyt.

Książka "Kuchnia turecka"
praca zbiorowa