Kuchnia lekkostrawna Najlepsze przepisy na przekąski dania i desery w wersji light Szkoła gotowani - Toselli Barbara

Kuchnia lekkostrawna Najlepsze przepisy na przekąski dania i desery w wersji light Szkoła gotowani

4.00 Oceń książkę!

Autor: Toselli Barbara

Wydawnictwo: Jedność
ISBN: 9788379718030
EAN: 9788379718030
Format: 240 x 195 x 12
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Stron: ...
Data wydania: 2018
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
27.97
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Książka jest swego rodzaju kursem kulinarnym. Zawiera ponad 500 zdjęć, na których krok po kroku przedstawiono najlepsze przepisy kuchni lekkostrawnej. Przepisy opatrzono też fotograficzną mapą składników. W poradniku znajdziemy podstawowe techniki przygotowania sosów, przekąsek, pierwszych i drugich dań oraz deserów. Wszystkie potrawy wykonano w wersji light. Oprócz tradycyjnych potraw w odchudzonej postaci książka zawiera również przepisy na oryginalne i kreatywne dania bogate w smaki.



Odbiorcy

- osoby, które uwielbiają smacznie i lekko jeść

- wszyscy, którzy chcą poznać podstawowe techniki przygotowania we własnej kuchni wyśmienitych potraw lekkostrawnych



Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę

- zawiera techniki wykonania sosów, przekąsek, pierwszych i drugich dań oraz deserów w wersji light

- a także przybliża krok po kroku sposób wykonania różnego rodzaju wyśmienitych oryginalnych dań lekkostrawnych

- zawarte w książce przepisy opatrzono fotograficznymi mapami składników

- wszystkie przepisy zamieszczone w niniejszej książce zostały wykonane w redakcyjnej kuchni i opatrzone zdjęciami

Książka "Kuchnia lekkostrawna Najlepsze przepisy na przekąski dania i desery w wersji light Szkoła gotowani"
Toselli Barbara