Kuchnia hiszpańska - praca zbiorowa

Kuchnia hiszpańska

4.00 Oceń książkę!

Autor: praca zbiorowa

Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788377700259
EAN: 9788377700259
Format: 140 x 140 x 0
Oprawa: oprawa broszurowa
Stron: 240
Data wydania: 2011
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
13.50
książka
15.00zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Hiszpańską kuchnię ukształtowało wiele różnych czynników. Jednym z nich jest cudowne położenie kraju, z jego niekończącą się linią brzegową nad Morzem Śródziemnym i Atlantykiem. Jeśli dodamy do tego obfitość świeżych i lokalnych produktów sezonowych osiągających najwyższą jakość, szacunek dla dobrego jedzenia oraz tradycyjną gościnność i hojność, nie powinno nas dziwić, że w repertuarze hiszpańskich kucharzy znajduje się tyle wspaniałych dań.
Poradnik kulinarny „Kuchnia hiszpańska” to:
- ponad 100 wspaniałych przepisów,
- krótkie wstępy z przydatnymi wskazówkami,
- proste opisy gwarantujące doskonały rezultat,
- inspirujące zdjęcia pobudzające apetyt.

Książka "Kuchnia hiszpańska"
praca zbiorowa