Kuchnia Europy -

Kuchnia Europy

4.00 Oceń książkę!

Autor: ...

Wydawnictwo: ExpressMap
ISBN: 9788380463103
EAN: 9788380463103
Format: 223 x 98 x 7
Oprawa: Folia
Stron: 2
Data wydania: 2017
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
8.97
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
•Słynne przepisy krajów Europy
•Przystawki, obiady i desery
•Wspaniałe fotografie potraw
Od orzeźwiającego hiszpańskiego gazpacho, przez słynną bułgarską sałatkę szopską, po sycącą grecką musakę. Daj się uwieść włoskiemu tiramisu, zasmakuj w portugalskich krokietach z dorsza, poczęstuj rodzinę chrupiącym gruzińskim chaczapuri. Zaproś przyjaciół na francuską tartę lotaryńską lub szwedzką zapiekankę o intrygującej nazwie Pokusa Janssona. Wybierz się w kulinarną podróż i odkryj najsłynniejsze potrawy Starego Kontynentu z nową publikacją ExpressMap "Kuchnia Europy". Dzięki dwustronnej laminacji nie pobrudzi się ona podczas gotowania. Co więcej - łatwo i wygodnie składa się do poręcznego formatu, więc nie zajmie wiele miejsca w kuchni. 
ExpressMap prezentuje nową laminowaną serię flexicon. Setki tematów, dziesiątki dziedzin i jeden wspólny mianownik - praktyczność. Wygodne w użyciu, nieprzemakalne, lekkie i poręczne publikacje sprawdzą się w każdych warunkach: nad jeziorem, w górach i w kuchni. Do tego są wyjątkowo trwałe i odporne na zabrudzenia. Seria obejmuje tytuły, którymi zainteresują się zarówno dorośli, jak i młodsi czytelnicy. Rzetelna wiedza, unikatowe ciekawostki, kolorowe fotografie i rysunki pobudzające wyobraźnię - publikacje flexicon są niezastąpione w domu i w terenie!

Książka "Kuchnia Europy"