Kolekcja kuchni włoskiej: Mięsa -

Kolekcja kuchni włoskiej: Mięsa

4.00 Oceń książkę!

Autor: ...

Wydawnictwo: ...
ISBN: 8372434360
EAN:
Format: 165 x 235
Oprawa: miękka
Stron: 111
Data wydania: 2007-01-02
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
1.99
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Nie sposób przecenić wartości odżywczych mięsa: bogate w białka, stanowi podstawę zrównoważonej diety. Dobrze przyrządzone, będzie daniem nie tylko zdrowym, ale też smakowitym i wykwintnym. Prezentujemy kilkadziesiąt przepisów na kulinarny sukces, który zagwarantują z fantazją przygotowane mięsa smażone, kolorowo i pysznie faszerowane, pieczone oraz duszone. Każdy z przepisów pozwoli precyzyjnie zaplanować czas przygotowania i dobrać najodpowiedniejsze wino.

Książka "Kolekcja kuchni włoskiej: Mięsa"