Klasa mistrzów. Mięsa. Najlepsze potrawy i marynaty - Anneka Manning

Klasa mistrzów. Mięsa. Najlepsze potrawy i marynaty

4.00 Oceń książkę!

Autor: Anneka Manning

Wydawnictwo: Świat Książki
ISBN: 9788380312371
EAN:
Format: 190 x 240
Oprawa: miękka
Stron: 192
Data wydania: 2015-10-09
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
22.99
książka
27.97zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h

Jak rozpoznać dobre mięso i jak je dzielić? W jaki sposoacute;b oczyścić żeberka, wiązać wołowinę czy pokroić udziec jagnięcy? W czym tkwi sekret smacznego bulionu wołowego?

Mnoacute;stwo wskazoacute;wek i dobrych rad dla wszystkich, przygotowujących mięso, to wstęp do zestawu blisko stu inspirujących przepisoacute;w na najlepsze mięsne potrawy, m.in. na idealny stek, tradycyjne Osso buco, czy gotowaną na wolnym ogniu łopatkę jagnięcą. Wspaniałe poglądowe zdjęcia. Książka niezbędna w kuchennej bibliotece.

Książka "Klasa mistrzów. Mięsa. Najlepsze potrawy i marynaty"
Anneka Manning