Kiszonki i fermentacje - Baron Aleksander

Kiszonki i fermentacje

4.00 Oceń książkę!

Autor: Baron Aleksander

Wydawnictwo: Pascal
ISBN: 9788376429250
EAN: 9788376429250
Format: 240 x 165 x 15
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Stron: 240
Data wydania: 2016
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
26.97
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Cytryny kiszone w wędzonej soli?

Jarmuż fermentowany w jogurcie z jałowcem?

Kiszony rabarbar z grapefruitem w miodowej zalewie?

Dynie fermentowane w maślance z czosnkiem?

Nawet się nie spodziewasz, co jeszcze można włożyć do słoika!

Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek: sorbet z fermentowanego melona z szałwią, rzodkiewki w czarnej soli i krem z dyni w maślance. Tradycyjne potrawy w nowej aranżacji - bigos z ogórków, żur na zakwasie z kaszy gryczanej czy gołąbki w liściach jarmużu. Nieoczywiste zestawienia, gwarantowany efekt. I w dodatku - naturalnie, zdrowo i smacznie.

Książka "Kiszonki i fermentacje"
Baron Aleksander