Język niemiecki. Język niemiecki zawodowy w gastronomii. Klasa 1-3. Zeszyt ćwiczeń - szkoła ponadgimnazjalna - Anna Dul

Język niemiecki. Język niemiecki zawodowy w gastronomii. Klasa 1-3. Zeszyt ćwiczeń - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Anna Dul

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302133411
EAN:
Format: 170 x 240
Oprawa: miękka
Stron: 168
Data wydania: 2013-04-01
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
31.99
podręcznik
49.47zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
Zeszyt ćwiczeń do nauki języka niemieckiego zawodowego w gastronomii obejmuje następujące treści: zawody i czynności w branży gastronomicznej, produkty spożywcze i dania, procesy technologiczne, akcesoria i urządzenia gastronomiczne, przygotowanie dań, karta dań - menu, przepisy BHP oraz zatrudnienie w gastronomii (umowa o pracę, rozmowa kwalifikacyjna, kwestionariusz osobowy).

Podręcznik "Język niemiecki. Język niemiecki zawodowy w gastronomii. Klasa 1-3. Zeszyt ćwiczeń - szkoła ponadgimnazjalna"
Anna Dul