Jagnięcina i baranina. Najsmaczniejsze potrawy z ekologicznego bukietu mięs, warzyw i ziół -

Jagnięcina i baranina. Najsmaczniejsze potrawy z ekologicznego bukietu mięs, warzyw i ziół

4.00 Oceń książkę!

Autor: ...

Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375443479
EAN:
Format: 190 x 260
Oprawa: twarda
Stron: 128
Data wydania: 2012-02-29
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
25.99
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Najsmaczniejsze potrawy z ekologicznego bukietu mięs, warzyw i ziół. Dania z baraniny zaliczane są do dań narodowych w wielu krajach na całym świecie. W książce, oprócz przepisów na dania z baraniny czy jagnięciny, znajdują się pożyteczne rady: jak wybierać i przechowywać mięso baranie, w jaki sposób można je przyrządzać, jak rozbiera się baraninę.

Zawarto tu ponad 60 przepisów, wśród których znajdują się przepisy na dania główne, przekąski i sałatki, zupy, szaszłyki, potrawy mączne z baraniny, a także sosy i marynaty do szaszłyków.

Książka "Jagnięcina i baranina. Najsmaczniejsze potrawy z ekologicznego bukietu mięs, warzyw i ziół"