Jadłonomia Kuchnia Roślinna MK - Dymek Marta

Jadłonomia Kuchnia Roślinna MK

4.00 Oceń książkę!

Autor: Dymek Marta

Wydawnictwo: Dwie Siostry
ISBN: 9788363696351
EAN: 9788365341679
Format: 21,5 x 17,0 x 3,0
Oprawa: Miękka
Stron: ...
Data wydania: 2018
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
30.97
Książka w Twoim domu w ciągu 48h

Pierwsza książka kucharska twórczyni „Jadłonomii” – najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej.

Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia?

Do czego wykorzystać natkę marchewki?

Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół?

Odpowiedź na te i wiele innych pytań znajdziecie w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek  – znanej z programu „Dzień Dobry TVN” autorki „Jadłonomii”, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.

Autorka skomponowała ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.

Książka "Jadłonomia Kuchnia Roślinna MK"
Dymek Marta