Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego - Lewicki Piotr P., Lenart Andrzej, Kowalczyk Roman

Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego

4.00 Oceń książkę!

Autor: Lewicki Piotr P., Lenart Andrzej, Kowalczyk Roman

Wydawnictwo: WNT
ISBN: 9788379261406
EAN: 9788379261406
Format: 235 x 165 x 25
Oprawa: Miękka
Stron: 468
Data wydania: 2014
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
61.97
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Przemysł spożywczy prężnie się rozwija i nieustannie zachodzą w nim zmiany oraz wdrażane są nowe technologie produkcji żywności. Postępująca globalizacja gospodarki wymusza ujednolicenie standardów zarządzania jakością, kontroli jakości i bezpieczeństwa żywności. Do tych procesów są dostosowywane programy kształcenia technologów żywności oraz oferta kursów i studiów uzupełniających dla osób pracujących w przemyśle spożywczym.

Książka "Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego"
Lewicki Piotr P., Lenart Andrzej, Kowalczyk Roman