Hotelarstwo- organizacja i technika pracy. Poradnik dla nauczyciela - Elżbieta Mitura; Elżbieta Koniuszewska

Hotelarstwo- organizacja i technika pracy. Poradnik dla nauczyciela

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Elżbieta Mitura; Elżbieta Koniuszewska

Wydawnictwo: Difin
ISBN: 9788372519238
EAN:
Format: 160 x 230
Oprawa: miękka
Stron: 126
Data wydania: 2008-09-12
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
17.49
podręcznik
19.00zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
Materiał zawarty w podręczniku dla nauczyciela został przygotowany do realizacji w warunkach szkolnych w oparciu o podręcznik z ćwiczeniami dla ucznia o tym samym tytule co poradnik, w którym zawarte są przykładowe scenariusze lekcji, dodatkowy materiał ćwiczeniowy, test z odpowiedziami i rozwiązania ćwiczeń zawartych w podręczniku dla ucznia. Proponowana w poradniku kolejność jednostek dydaktycznych jest taka sama, jak w podręczniku dla ucznia, a całość jest zgodna z podstawą programową. Układ jednostek jest taki, że z powodzeniem można wykorzystywać je w kształceniu modułowym.

Podręcznik "Hotelarstwo- organizacja i technika pracy. Poradnik dla nauczyciela"
Elżbieta Mitura; Elżbieta Koniuszewska