Grzyby w naszej kuchni - Marian Gapiński; Wanda Woźniak

Grzyby w naszej kuchni

4.00 Oceń książkę!

Autor: Marian Gapiński; Wanda Woźniak

Wydawnictwo: Państwowe Rolnicze i Leśne
ISBN: 8309017685
EAN:
Format: 120 x 190
Oprawa: miękka
Stron: 184
Data wydania: 2003-01-01
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
6.99
książka
10.47zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Grzybiarze z niecierpliwością oczekują na jesień - czas grzybobrania. Co zrobić z koszami pełnymi grzybów? Jak je przyrządzić, aby zadowolić całą rodzinę? Co można wyczarować z dostępnych na rynku przez cały rok pieczarek i boczniaków ? Odpowiedzi na te pytania Czytelnicy znajdą w tej książce. Grzyby smażone, duszone, zapiekane z mięsem i bez tego dodatku, zupy, sałatkii inne grzybowe frykasy - bardziej lub mniej pracochłonne - mają stałe, zagorzałe grono miłośników kulinarnych doznań i mogą uatrakcyjnić niejedno przyjęcie.

Książka "Grzyby w naszej kuchni"
Marian Gapiński; Wanda Woźniak