Grillowanie. Mięso, ryby, warzywa i inne produkty - Claudia Daiber

Grillowanie. Mięso, ryby, warzywa i inne produkty

4.00 Oceń książkę!

Autor: Claudia Daiber

Wydawnictwo: Delta;Delta W-Z
ISBN: 8371755368
EAN:
Format: 160 x 210
Oprawa: miękka
Stron: 128
Data wydania: 2006-05-01
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
15.90
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Nowe pomysły na urozmaicenie grillowania. 10 podstawowych zasad udanego przyjęcia, lista spraw do załatwienia przed przyjęciem grillowym, wiele praktycznych rad, ponad 130 przepisów kulinarnych na potrawy z mięsa, ryb, warzyw, owoców, sera z dodatkiem pieczywa, sałatek, dipów i sosów. Dla wszystkich miłośników grilla oraz tych, którzy chcą nimi zostać. Dzięki tej książce grillowanie stanie się dużo bardziej atrakcyjne, gdyż oprócz karkówki i kiełbasek jest jeszcze wiele produktów nadających się do takiej obróbki. Autorka starała się sprostać gustom wszystkich uczestników grillowania dzięki zawartym w książce ponad 130 przepisom na specjały z mięsa i ryb, a także dania wegetariańskie.

Książka "Grillowanie. Mięso, ryby, warzywa i inne produkty"
Claudia Daiber