Gotowanie na parze - Pilarek Bolesław

Gotowanie na parze

4.00 Oceń książkę!

Autor: Pilarek Bolesław

Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
ISBN: 9788376481159
EAN: 9788376481159
Format: 210 x 150 x 9
Oprawa: Twarda
Stron: 96
Data wydania: 2004
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
12.00
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Z różnych technik przygotowania posiłków żywieniowcy szczególnie zalecają gotowanie na parze. Sporządzane w ten sposób potrawy pod względem zawartości witamin i minerałów są najwyższej jakości, jako że ten proces ogranicza ich degradację. Ważne jest także to, że posiłki gotowane na parze nie wymagają użycia tłuszczu.
Z tych ważnych powodów przygotowaliśmy tomik zawierający ponad 60 receptur na potrawy, których przyrządzenie wymaga użycia tylko specjalnego trzyczęściowego garnka.

Książka "Gotowanie na parze"
Pilarek Bolesław