Gotowanie na parze - Drewniak Mirek

Gotowanie na parze

4.00 Oceń książkę!

Autor: Drewniak Mirek

Wydawnictwo: Dragon
ISBN: 9788362521685
EAN: 9788362521685
Format: 245 x 170 x 11
Oprawa: Twarda
Stron: 112
Data wydania: 2011
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
12.47
książka
14.99zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Gotowanie na parze nie jest chwilowa modą, lecz wypróbowaną i różnorodną metodą przyrządzania posiłków. Umożliwia łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości.

Gotowanie przez parowanie, odpowiednie dla większości potraw, ma zdecydowaną przewagę nad innymi technikami kulinarnymi. Posiłki przygotowane na parze są zdecydowanie bardziej pożywne, mają więcej witamin i minerałów. Poza tym przyrządzanie potraw na parze nie wymaga użycia dodatkowego tłuszczu, przez co są one zdrowsze i lżejsze.
Mirek Drewniak

Książka "Gotowanie na parze"
Drewniak Mirek