Gotowane warzywa i sałatki. 202 potrawy - Marta Hydzik-Żmuda

Gotowane warzywa i sałatki. 202 potrawy

4.00 Oceń książkę!

Autor: Marta Hydzik-Żmuda

Wydawnictwo: Ad Oculos
ISBN: 9788360222676
EAN:
Format: 120 x 170
Oprawa: miękka
Stron: 128
Data wydania: 2008-04-25
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
6.01
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Korzenie, bulwy, cebulki, łodygi, liście, kwiatostany i owoce - prawdziwe bogactwo aromatów, a przede wszystkim nieocenionych witamin w naturalnej, łatwo przyswajalnej postaci, soli mineralnych i mikroelementów.
Bez warzyw trudno dzisiaj wyobrazić sobie smakowicie zastawiony stół. Są nie tylko nieocenionym dodatkiem smakowym do najwykwintniejszych potraw, ale także dekoracją - w zdecydowanej większości... jadalną. Bogactwo form przekłada się wprost na bogactwo możliwości ich wykorzystania, czego kolejna pozycja z serii "Małe kulinaria" jest znakomitym przykładem.

Książka "Gotowane warzywa i sałatki. 202 potrawy"
Marta Hydzik-Żmuda