Gospodarka i Rachunkowość W Gastronomii - podręcznik, technikum - Zofia Mielczarczyk; Beata Urbańska

Gospodarka i Rachunkowość W Gastronomii - podręcznik, technikum

4.00 Oceń książkę!

Autor: Zofia Mielczarczyk; Beata Urbańska

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302083112
EAN:
Format: 177 x 250
Oprawa: miękka
Stron: 184
Data wydania: 2003-07-15
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
31.49
książka
37.47zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Podręcznik dla technikum
Materiał podręcznika obejmuje zagadnienia związane ze zjawiskami ekonomicznymi (gospodarką, dochodem, produkcją, rynkiem, popytem, podażą, inflacją, bezrobociem itp.). Omówiono w nim tworzenie różnego rodzaju podmiotów gospodarczych charakterystycznych dla gastronomii, środki gospodarcze przedsiębiorstwa gastronomicznego oraz organizację i działanie podmiotów gospodarczych i wybrane zagadnienia z rachunkowości. Książka zawiera pytania ułatwiające powtórzenie materiału i utrwalenie zdobytych wiadomości.wier Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum, zawód: technik żywienia, kucharz i kelner.

Książka "Gospodarka i Rachunkowość W Gastronomii - podręcznik, technikum"
Zofia Mielczarczyk; Beata Urbańska