Gluten na widelcu - Green Peter H.R., Jones Rory

Gluten na widelcu

4.00 Oceń książkę!

Autor: Green Peter H.R., Jones Rory

Wydawnictwo: Galaktyka
ISBN: 9788375795516
EAN: 9788375795516
Format: 245 x 160 x 25
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Stron: 322
Data wydania: 2016
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
32.47
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Światowej sławy ekspert w dziedzinie celiakii i dyrektor Centrum Celiakii na Uniwersytecie Columbia Peter H.R. Green oraz R ory Jones napisali znakomitą książkę na temat glutenu. Objaśniają w niej naukowe fakty stojące za obecną modą na dietę bezglutenową.

Książka Gluten na widelcu :
• przedstawia dogłębną analizę każdego objawu i dolegliwości związanych z glutenem,
• wyjaśnia, w jaki sposób gluten działa w organizmie, komu pomaga, a komu może zaszkodzić,
• odpowiada na pytanie, co dieta bezglutenowa leczy,
• podaje, które leki, suplementy i produkty spożywcze mogą powodować problemy, o które często obwiniany jest gluten.

Książka zawiera jasne i przejrzyste wskazówki oraz praktyczne porady, które mogą pomóc każdemu zdrowiej żyć.

Książka "Gluten na widelcu"
Green Peter H.R., Jones Rory