Free Słodkości bez glutenu, mleka, jajek, cukru - Rosella Venezia, Gabila Gerardi

Free Słodkości bez glutenu, mleka, jajek, cukru

4.00 Oceń książkę!

Autor: Rosella Venezia, Gabila Gerardi

Wydawnictwo: Jedność
ISBN: 9788379718009
EAN: 9788379718009
Format: 250 x 195 x 20
Oprawa: Twarda
Stron: ...
Data wydania: 2017
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
27.97
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Pyszne i zdrowe łakocie dla tych, którzy muszą unikać niektórych substancji, a także dla tych, którzy ciągle poszukują nowych smaków. Ponad 70 receptur na doskonałe ciasta i desery bez glutenu, mleka, jajek czy cukru. Dodatkowo zbiór porad, jak zastąpić "trudne" składniki w codziennych przepisach. Jeszcze nigdy słodkości "free" nie były tak smaczne!

Odbiorcy

- osoby, które muszą unikać glutenu, mleka, jajek czy cukru

- wszyscy, którzy uwielbiają słodkości

Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę

- zawiera ponad 70 przepisów na słodkie desery i ciasta

- oraz propozycje ich różnych wersji

- podana wiedza pozwala na wyeliminowanie ze składu przygotowywanych słodkości: glutenu, mleka, jajek czy cukru

- w poradniku znajduje się wiele pogłębionych zagadnień dotyczących między innymi możliwości zastąpienia w przepisach na słodycze problematycznych składników spożywczych

- pozwala prowadzić naturalną, prostą i bogatą w smaki kuchnię

- zawiera piękne, kolorowe fotografie gotowych łakoci

Książka "Free Słodkości bez glutenu, mleka, jajek, cukru"
Rosella Venezia, Gabila Gerardi