Free Gotowanie bez glutenu, mleka, jajek, cukru - Tritto Lena, Venezia Rossella

Free Gotowanie bez glutenu, mleka, jajek, cukru

4.00 Oceń książkę!

Autor: Tritto Lena, Venezia Rossella

Wydawnictwo: Jedność
ISBN: 9788379718054
EAN: 9788379718054
Format: 250 x 195 x 20
Oprawa: Twarda
Stron: ...
Data wydania: 2017
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
27.97
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Pyszne i zdrowe śniadania, przekąski, obiady i słodkości dla tych, którzy muszą unikać niektórych substancji, a także dla tych, którzy ciągle poszukują nowych smaków. Ponad 70 receptur na potrawy bez glutenu, mleka, jajek czy cukru. Dodatkowo zbiór porad, jak zastąpić "trudne" składniki w codziennych przepisach. Jeszcze nigdy posiłki "free" nie były tak smaczne!

Odbiorcy

- osoby, które muszą unikać glutenu, mleka, jajek czy cukru

- wszyscy, którzy uwielbiają pyszne i zdrowe dania

Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę

- zawiera ponad 70 przepisów na smaczne i zdrowe śniadania, przekąski, obiady i słodkości

- oraz propozycje ich różnych wersji

- podana wiedza pozwala na wyeliminowanie ze składu przygotowywanych posiłków: glutenu, mleka, jajek czy cukru

- w poradniku znajduje się wiele pogłębionych zagadnień dotyczących między innymi możliwości zastąpienia w przepisach na potrawy problematycznych składników spożywczych

- pozwala prowadzić naturalną, prostą i bogatą w smaki kuchnię

- zawiera piękne, kolorowe fotografie gotowych dań

Książka "Free Gotowanie bez glutenu, mleka, jajek, cukru"
Tritto Lena, Venezia Rossella