Fotografia żywności od kuchni - Campbell Teri

Fotografia żywności od kuchni

4.00 Oceń książkę!

Autor: Campbell Teri

Wydawnictwo: Galaktyka
ISBN: 9788375792997
EAN: 9788375792997
Format: 240 x 165 x 15
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Stron: 208
Data wydania: 2014
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
37.97
książka
39.99zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Wiesz już, co to jest obiektyw oraz jak zgrać zdjęcia z karty pamięci na komputer? Jeśli tak, to świetnie. Czas na nową, porządną dawkę wiedzy na wyższym poziomie.

Zawodowy fotograf żywności Teri Campbell, nazywany mistrzem oświetlenia, w tej pięknie ilustrowanej książce prezentuje szczegółowe porady, dzięki którym twoje zdjęcia nabiorą zupełnie nowego wyrazu. Szczegółowe schematy ustawienia dynamicznych kompozycji, omówienie pracy ze sprzętem, w tym m.in. z lampami błyskowymi, dyfuzorami oraz ekranami odbijającymi światło - to wszystko pomoże ci stworzyć doskonałe obrazy.

Teri Campbell dzieli się swoim doświadczeniem zdobytym podczas realizacji profesjonalnych sesji, wśród których można wymienić fotografowanie pizzy z ciągnącym się serem, stworzenie doskonałego ujęcia przedstawiającego nalewanie mrożonej herbaty oraz sesję zdjęciową nasion fasoli pieczonych na prawdziwym ogniu w jego pracowni. Campbell omawia także stosowane przez siebie techniki edycji obrazu w Adobe Camera Raw i Adobe Photoshop w celu uzyskania zdjęć, którym nie sposób się oprzeć.

Książka "Fotografia żywności od kuchni"
Campbell Teri