Elementarz gotowania - Frycz Iza

Elementarz gotowania

4.00 Oceń książkę!

Autor: Frycz Iza

Wydawnictwo: Agora
ISBN: 9788326806704
EAN: 9788326806704
Format: 250 x 190 x 20
Oprawa: Twarda
Stron: 240
Data wydania: 2011
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
41.00
książka
47.49zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Iza Frycz wierzy, że każdy jest w stanie nauczyć się gotować. Trzeba tylko poznać podstawowe zasady obowiązujące w kuchni. Cierpliwie, krok po kroku, wyjaśnia je, zaczynając od wyboru składników potrawy, poprzez ich przygotowanie, na samym gotowaniu czy pieczeniu kończąc. Radzi też w jaki sposób i z czym potrawę podać, aby w pełni wydobyć jej smak.
Są to przepisy na dania tradycyjne, nic nie da się zrobić na skróty. Nie są też modnie dietetyczne… I dlatego gotowane według elementarza potrawy mają niepowtarzalny smak i aromat.

Książka "Elementarz gotowania"
Frycz Iza