Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie poradnik dla nauczyciela - Mitura Elżbieta, Koniuszewska Elżbieta

Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie poradnik dla nauczyciela

4.00 Oceń książkę!

Autor: Mitura Elżbieta, Koniuszewska Elżbieta

Wydawnictwo: Difin
ISBN: 8372516529
EAN: 9788372516527
Format: 230 x 157 x 6
Oprawa: Miękka
Stron: 127
Data wydania: 2006
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
14.50
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Zamieszczone ćwiczenia służą kształtowaniu określonych umiejętności, postaw i zachowań oraz pozwalają na praktyczne przyswajanie wiedzy i sprawdzanie na bieżąco efektów nauczania. Na szczególną uwagę zasługuje rozdział dotyczący nawiązywania i utrzymywania kontaktów międzyludzkich, komunikacji i rozwiązywania konfliktów (są to bowiem zagadnienia pomijane w innych publikacjach, a bardzo istotne w pracy hotelarza). Podręcznik zawiera także wykaz literatury do samodzielnego poszerzania wiedzy. W przewodniku natomiast zostały przedstawione cele lekcji, propozycje aktywizujących metod nauczania, klucz do wszystkich ćwiczeń oraz wskazówki do ich rozwiązania. Podręcznik został napisany zgodnie ze standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu technik hotelarstwa, może być stosowany również przy modułowym programie nauczania.

Książka "Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie poradnik dla nauczyciela"
Mitura Elżbieta, Koniuszewska Elżbieta