Drób. Podstawy gotowania - praca zbiorowa

Drób. Podstawy gotowania

4.00 Oceń książkę!

Autor: praca zbiorowa

Wydawnictwo: Klub Dla Ciebie;Świat Książki
ISBN: 9788325800611
EAN:
Format: 165 x 195
Oprawa: twarda
Stron: 64
Data wydania: 2009-01-19
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
16.99
książka
17.50zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Pierwsza część doskonałej serii dla kuchennych debiutantów! Niedługo ukażą się książki dotyczące dań mięsnych, ryb, zup i dań jednogarnkowych. Nowi adepci sztuki kulinarnej poznają tajniki dzielenia drobiu na porcje i profesjonalnej obróbki mięsa. Czeka tu na nich także 100 prostych i wykwintnych przepisów na pyszności z kurczaka i indyka. Sprawdź, jak uświetnić karnawałowe przyjęcie przekąskami z drobiu, naucz się podawać okazałą pieczoną kaczkę i przyrządzać przysmak dzieci - nuggetsy z kurczaka.

Książka "Drób. Podstawy gotowania"
praca zbiorowa