Domowy wyrób wędlin. Kiełbasy, szynki, pasztety, podroby - praca zbiorowa

Domowy wyrób wędlin. Kiełbasy, szynki, pasztety, podroby

4.00 Oceń książkę!

Autor: praca zbiorowa

Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375446234
EAN:
Format: ...
Oprawa: miękka
Stron: 144
Data wydania: 2013-11-04
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
28.99
książka
29.47zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Wędlinę można przygotować w domu samodzielnie! Od tej chwili zrobienie swojskiej wędliny będzie łatwe! Sami zdecydujecie, co dać do środka i jak powinna smakować. Cosima Bellersen Quirini poprowadzi cię za rękę, krok po kroku do pierwszego domowego wyrobu. Dzięki sprytnym wskazówkom i oryginalnym dodatkom wykreujesz nadzwyczajne rodzaje wędlin we własnej kuchni. Zapraszamy do degustacji! Koperkowe salami, śmietankowa pasztetowa z pieczonymi owocami, metka z ziołami, bawarski pasztet, salami jagnięce z porto? Proste i przepyszne!

Książka "Domowy wyrób wędlin. Kiełbasy, szynki, pasztety, podroby"
praca zbiorowa