Dania z Prowansji - Michel Montignac

Dania z Prowansji

4.00 Oceń książkę!

Autor: Michel Montignac

Wydawnictwo: Artvitae;Motyl
ISBN: 838810814X
EAN:
Format: 145 x 205
Oprawa: miękka
Stron: 324
Data wydania: 2006-09-11
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
23.99
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Książka jest niezbędnym uzupełnieniem dla tych, którzy przyjęli zasady "wykwintnej, a przy tym zdrowej kuchni" Michela Montignac. Adresowana jest zatem do wszystkich, którzy pomimo braku czasu na przygotowywanie posiłków zadają sobie jednak trud gotowania potraw zdrowych, aromatycznych, należących do kuchni wykwintnej. Ponad 200 przepisó, które zawiera niniejsza książka, wywodzi się przede wszystkim z kuchni śródziemnomorskiej, oficjalnie uznanej za najlepszą kuchnię na świecie. Według nich można szybko przygotować dania proste, zdrowe, smaczne i pożywne. Do przyrządzania potraw zawartych w tym poradniku, z wyjątkiem kilku, używa się tanich i ogólnie dostępnych produktów spożywczych.

Książka "Dania z Prowansji"
Michel Montignac