Czerwony talerz czyli warzywne przysmaki - Hanna Szymanderska

Czerwony talerz czyli warzywne przysmaki

4.00 Oceń książkę!

Autor: Hanna Szymanderska

Wydawnictwo: Prószyński Media
ISBN: 8373377557
EAN:
Format: 142 x 202
Oprawa: miękka
Stron: 96
Data wydania: 2004-07-12
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
4.90
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Jedzmy kolorowo! To hasło powinno przyświecać podczas przygotowywania codziennych posiłków, także ze względów zdrowotnych. Różnorodne barwy na talerzu cieszą nie tylko wzrok, lecz są zapowiedzią wspaniałych doznań smakowych. Zestaw kilkudziesięciu przepisów autorstwa Hanny Szymanderskiej, w których przeważa czerwień, na pewno ucieszy kolekcjonerów tej poczytnej serii kulinarnej

Książka "Czerwony talerz czyli warzywne przysmaki"
Hanna Szymanderska